/Za napuštene životinje nastupaju Tereza, Franka, Luka

Za napuštene životinje nastupaju Tereza, Franka, Luka

Najveće sklonište za pse u Republici Hrvatskoj, Azil Prijatelji iz Čakovca, organizira humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za obnovu i gradnju skloništa te tim povodom i veliki humanitarni koncert koji će se održati 30. listopada 2018. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19 sati. Na koncertu će nastupiti poznata imena hrvatske glazbe kao što su: Zdenka Kovačiček, Tereza Kesovija, Sandra Bagarić, Luka Nižetić, Ivana Kindl, Nina Kraljić.

Karte za koncert, po cijeni od 80 kuna, mogu se kupiti na stranici ulaznice.hr, a iz Azila Čakovec poručuju da kupnjom dvije ulaznice pomažete sagraditi 1m2 novog dvorišta za pse.

Organiziraju se i volonterske akcije koje se održavaju u Skloništu Prijatelji i u kojima sudjeluju mnogi građani, udruge za zaštitu životinja, poznati umjetnici i tvrtke koje stavljaju na raspolaganje svoju mehanizaciju za uređenje skloništa.

Akciji podrške obnovi najvećeg i najaktivnijeg hrvatskog skloništa za napuštene životinje možete se, uz koncert i ostale aktivnosti, pridružiti i izravnom donacijom na račun HR3323400091116025375, ZEU Prijatelji životinja i prirode, Čakovec, Privredna banka d.d. Zagreb, model 02, poziv na broj 888, svrha uplate: donacija UDOMIMO (za uplate iz inozemstva – SWIFT: PBZGHR2X).

S prikupljenim sredstvima popločit će se dvorišta kako psi više ne bi bili u blatu. Kupnjom dvije ulaznice pomažete sagraditi 1m2 novog dvorišta za pse, priopćili su iz udruge Prijatelji životinja.

mšm