/Stand-up komičari na Prvi april pomažu siromašnoj djeci

Stand-up komičari na Prvi april pomažu siromašnoj djeci

Vodeća imena regionalne stand-up komedije okupit će se u zagrebačkom kinu Europa 1. travnja na Svjetski dan šale ili Prvi april. Povod je humanitarna večer smijeha „TOP LISTA REGIONALISTA“ koja će okupiti ljude s neupitnim smislom za humor – one koji ga proizvode i one koji u njemu znaju uživati!

Imena koja će se ukazati pred zagrebačkom publikom u ovom dvosatnom programu spadaju u prave pionire – pokretače scene stand-up komedije u svojim zemljama u regiji. Voditeljsku palicu, bolje rečeno, mikrofon – imat će Pedja Bajović, a njegov sugrađanin Zvonko Kožić predstavljat će boje Zagreba i naše zemlje.

Tu su zatim, domaćoj publici znani veteran slovenske scene Tin Vodopivec te prvi srbijanski stand-up komičar Srđan Jovanović. Za vedrinu juga pobrinut će se Ivana Naskova iz Skoplja, dok će crnogorsku scenu likom i djelom prezentirati Andrija Dabanović. Sarajlija Marko Puljiz bit će onaj koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu.

Zaklada SOLIDARNA u sklopu fonda „Desa i Jerko Baković“ organizira humanitarnu večer za pokrivanje stipendija kojima pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju siromašne djece i mladih i to prvenstveno osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije, a pritom u svojoj okolini možda nemaju adekvatnu podršku za razvoj samopouzdanja i vještina potrebnih za uspješno školovanje i osobni razvoj.

„TOP LISTA REGIONALISTA“, humanitarna dvosatna večer stand-up komedije održat će se u dvorani kina Europa u Zagrebu, u ponedjeljak 1. travnja, s početkom u 19 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti online i na prodajnim mjestima Eventima. 

mšm

Foto: FB