/NISMO SAME – Obucimo rozo i pružimo podršku ženama koje boluju od raka dojke!

NISMO SAME – Obucimo rozo i pružimo podršku ženama koje boluju od raka dojke!

Udruga Nismo same i ove godine poziva građane da u listopadu svi zajedno podignu svijest o raku dojke i daju podršku ženama koje se upravo bore protiv ove bolesti. Lijepim videom na društvenim mrežama zahvalile su se predivnim ženama koje su se uključile u njihovu kampanju. Udruga na Facebooku poziva sve da obuku nešto rozo ili oboje kosu rozo i pošalju svoje fotografije, ali i da podrže humanitarnu akciju 20. Dan ružičaste vrpce ove subote, 5. listopada u 11 sati ispred zagrebačkog HNK.

“Drage prijateljice i prijatelji Nismo same. I ove vas godine pozivamo da u listopadu svi zajedno podignemo svijest o raku dojke i damo podršku ženama koje se upravo bore protiv ove bolesti. Uključite se u našu kampanju! Obucite nešto roza, stavite roza šeširić, obojite kosu u roza… Svoje fotografije pošaljite u inbox na našu Facebook stranicu ili na naš e-mail info@nismosame.com.

Autora fotografije koja dobije najveći broj vaših lajkova čeka bogata nagrada. Dodatno ćemo, slučajnim odabirom, nagraditi još tri osobe koje će aktivno sudjelovati u našoj kampanji. Osim svojih “roza fotografija” šaljite nam svoje prijedloge kako poboljšati našu stranicu, o čemu biste htjeli čitati, mi ćemo biti Vaš glas. Obojimo listopad u roza boju. Tri, četiri, sad… igrajte se s nama”, stoji u Facebook objavi udruge Nismo same.

Uz objavu možete pogledati video čija je autorica Ljiljana Pranjić.

Udruzi se već javilo mnogo žena iz raznih krajeva sa svojim inspirativnim pričama i fotografijama koje su izazvale brojne pozitivne reakcije.

Također, iz Udruge pozivaju građane da u subotu, 5. listopada u 11 sati dođu ispred zagrebačkog HNK.

“Podržimo 20. Dan ružičaste vrpce, humanitarnu akciju koju tradicionalno organizira udruga Europa Donna Hrvatska. Cilj akcije je upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, bolesti koja je samo u prošloj godini u Hrvatskoj odnijela više od 850 života.

mšm

Foto: Nismo same