/Za Oliverom žale i humanitarne udruge: Naš anđele!

Za Oliverom žale i humanitarne udruge: Naš anđele!

Od Olivera Dragojevića, jednog od najvećih glazbenika i pjevača na našim prostorima, oprostile su se i brojne humanitarne udruge. Da je riječ o velikom čovjeku još većega srca svjedoče brojne humanitarne akcije na koje se rado odazivao.

Društvene mreže preplavljene su objavama o Oliveru Dragojeviću, kojega će se zauvijek sjećati i udruge kojima je Oliver rado pomagao u humanitarnim akcijama. Udruga ‘Veliko srce malom srcu’ posebno mu se zahvalila na službenoj pjesmi Udruge “Pola srca” koju je otpjevao za njihovu djecu.

“S velikom tugom primili smo vijest da nas je napustio naš dragi Oliver, čovjek anđeoskog glasa, ali i duha. Njegove pjesme živjet će zauvijek i uljepšavati naše živote te smo mu na tome beskrajno zahvalni. Divno je što je u svom životu i radu uvijek, pa i do samog kraja, pronalazio vrijeme i za humanitarni rad. Tako smo i mi sretnici jer je za našu djecu otpjevao pjesmu “Pola srca” koju smatramo službenom pjesmom Udruge. Dragi Olivere, počivao u miru Božjem, sada si naš pravi Anđeo čuvar tamo gore. “, piše na Facebook stranici Udruge.

I Udruga za sindrom Down-Zagreb objavila je fotografiju Olivera s djecom s Downovim sindromom te napisala kratku zahvalu.

“Hvala ti dragi naš prijatelju…Uvijek ćes biti u našim srcima. Naš lipi anđele, nek ti je laka zemljica”, napisali su na Facebook stranici Udruge.

Oliver će, osim po svojim pjesmama, ostati zapamćen i po dobrim djelima, jednostavnosti i ljudskosti koju je pokazivao prema svima koje je susretao.

mšm/FB