/Opremimo školarce uz FB Humanitarce!

Opremimo školarce uz FB Humanitarce!

U tijeku je novi projekt udruge Facebook Humanitarci Zagreb pod nazivom “Opremimo školarce uz FB humanitarce”. Traže se bilježnice A4 formata koje su najviše potrebne. Od hrane i higijenskih potrepština također nemaju ništa, pa što god donijeli, osim brašna, šećera i tjestenine, bit će vam zahvalni, stoji na facebook stranici ove humanitarne udruge.

Osnovna ideja ove male udruge jest pomoći ljudima u potrebi zbog podmirivanja njihovih osnovnih životnih potreba. Rade terenski, nemaju posrednika, upoznaju se sa obitelji i njihovom socijalnom situacijom. Pomoć prikupljaju i proslijeđuju u obliku hrane, higijenskih potrepština, lijekova, pelena i kozmetike za djecu i ostalih potrepština. Već pet godina na taj način pomažu socijalno ugroženim osobama, samohranim roditeljima, žrtvama obiteljskog nasilja nakon izlaska iz Sigurne kuće, obiteljima i pojedincima bez adekvatne financijske, medicinske i socijalne skrbi, onima bez ili sa minimalnim primanjima.

Facebook humanitarci Zagreb djeluju isključivo na području grada Zagreba. Udruga nema svoj telefonski broj i kao medij dogovaranja i razgovora koristi se isključivo Facebook mreža koji je velika, svima dostupna društvena platforma i izvrsno sredstvo komunikacije između jako velikog broja ljudi.

Za sve informacije, kao i ostalo vezano uz rad grupe i udruge, kontaktirajte ih porukom u inbox stranice https://www.facebook.com/Humanitarna-udruga-FB-Humanitarci-Zagreb-1415965135289415/

KAKO DONIRATI? – Donacije se zaprimaju svaki ponedjeljak i četvrtak od 17:00 do 19:00 sati na adresi Lašćinksa 114 i svaku prvu subotu u mjesecu. Donacije također možete ostaviti na njihovom sabirnom mjestu u Dubravi: Caffe bar Gloss, IV.Poljanice 4 – ili poslati sa vašeg kioska Tiska na njihov kisok Tiska: FBH ZAGREB, Rebar 2, 10000 Zgb Šifra: 900690 ZG – KOZJAK , Kozjak 2, 10000 Zagreb

mšm/FB Humanitarci Zagreb