/“Pedalom za Krijesnicu”- humanitarni biciklistički poduhvat

“Pedalom za Krijesnicu”- humanitarni biciklistički poduhvat

Ivan Puškarić, član Tilček Team-a, i Marko Kos se pripremaju na pothvat koji još nije zabilježen u Hrvatskoj. U 12 dana obići će u potpunosti svu granicu naše države. U tom periodu napraviti će čak 3.100 kilometara, a čeka ih preko 30.000 metara uspona, a sve s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu Krijesnica.Udruga Krijesnica dvadeset godina pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima pružajući psihosocijalnu, pravnu i materijalnu pomoć.

U 12 dana obići u potpunosti svu granicu naše države. U tom periodu napravit će čak 3100 kilometara s više od 30.000 metara uspona.

Za koga? Za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Kako? Prikupljanjem sredstava za udrugu Krijesnica.

Svaki drugi dan u RH jedno dijete oboli od maligne bolesti. Liječenje traje u prosjeku godinu dana što je velika borba kako za samo dijete tako i cijelu obitelj. Da bi tu borbu lakše savladali tu je udruga Krijesnica koja im pomaže. Krijesnica je udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Osnovni cilj Udruge je unapređivanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Početak vožnje iz Jastrebarskog: 15. kolovoza u 7.30h

Dolazak u Jastrebarsko: 26.kolovoza u 14.30h

Duljina: 3100 kilometara

I Vi možete podržati Ivana i Marka na način da im na određenim dionicama puta pravite društvo, stoga slobodno kontaktirajte e-mail info@tilcekteam.com, a sve dodatne informacije o ruti i svim detaljima možete saznati na stranicama kluba www.tilcekteam.com.