/POMOZIMO JOJ ZAJEDNO Hrvatska odbojkašica je u potresu ostala bez oca i brata, a uništena joj je i kuća

POMOZIMO JOJ ZAJEDNO Hrvatska odbojkašica je u potresu ostala bez oca i brata, a uništena joj je i kuća

Strašan potres koji je razorio Petrinju, Glinu, Sisak i okolicu nažalost odnio je i sedmero života, a najmlađa je bila 13-godišnja djevojčica.

U potresu su poginuli i otac i sin, a trenerica odbojke Marina Tomić Šantek ostala je tako bez oca i brata, ali i bez kuće koja se urušila.

Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je humanitarnu akciju pomoći obitelji trenerice Tomić Šantek, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

”Tragična vijest dolazi iz Gline, gdje je u razornom potresu stradala obitelj naše trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina). 

U potresu koji je 29. prosinca iza 12 sati, čiji je epicentar bio kod Petrinje, pogodio Hrvatsku nažalost imao je smrtne posljedice i razorio domove mnogih ljudi.

U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice Marine, a njihov dom potres je sravnio do temelja. Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju pomoći Marini i njezinoj obitelji.

Molimo sve dobre ljude, ljubitelje odbojke, naše klubove i sve koji su spremni pomoći da se priključe akciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i svi zajedno u ovim teškim trenucima pomognemo našoj trenerici Marini i njenoj obitelji.

Uplatom direktno na Marinin IBAN HR 6924070003205538702 pomozite našoj trenerici i njezinoj obitelji u ovim teškim trenucima.

Hrvatski odbojkaški savez šalje iskrene izraze sućuti obitelji ispred svih djelatnika HOS-a i cijele hrvatske odbojkaške obitelji”, objavio je Hrvatski odbojkaški savez.

bl

Foto: Unsplash ilustracija