/Popovača pokazala veliko srce i darovala male borce!

Popovača pokazala veliko srce i darovala male borce!

Povodom Dana kruha, Dječji vrtić Popovača je na inicijativu Udruge ‘Veliko srce malom srcu’ organizirao humanitarnu prodaju pekarskih proizvoda. Od prikupljenih sredstava kupljene su društvene igre i akrilne boje za odjelnu radionicu pedijatrije u KBC Sestre Milosrdnice, a primopredaja je obavljena 6. studenog na odjelu pedijatrije.

“Veliko hvala majkama i bakama vrtićanaca koje su marljivo pekle kolače. Hvala odgajateljicama DV Popovača koje su na standu, uz druženje s građanima i prodaju proizvoda,promicale svijest o djeci s prirođenim srčanim greškama”, napisali su iz Udruge Veliko srce malom srcu na društvenim mrežama.

Zahvalili su se i ravnateljici vrtića Jasni Nociar, koja se sa svim djelatnicima vrtića uvijek rado uključi u humanitarne akcije Udruge, ali i drugima koji su sudjelovali u akciji.

“Hvala osoblju odjela pedijatrije i dr. Hrvoju Kniewaldu koji skrbe o našim najmanjim, ali najranjivijim borcima te se trude da im bolnički dani što bezbolnije prođu. Hvala građanima grada Popovače na donacijama jer su i oni zaslužni za realizaciju akcije”, napisala je na Facebook stranici Udruge voditeljica Sisačko-moslavacke podružnice Udruge ‘Veliko srce malom srcu’.

mšm/FB

Foto: FB