/‘POZIV NA DOBRA DJELA’ Mladen Bodalec podržao novu kampanju za Marijine obroke

‘POZIV NA DOBRA DJELA’ Mladen Bodalec podržao novu kampanju za Marijine obroke

Želite li izabrati posebni dar za svoje voljene, a ujedno nahraniti gladnu djecu u najsiromašnijim zemljama svijeta? Kampanja Love to live.Live to love. (Voli da bi živio.Živi da bi volio.) sve nas poziva da činimo dobra djela i živimo život ispunjen ljubavlju.

Ima li veće ljubavi od darivanja onih najmanjih i najpotrebitijih? Marijini obroci su međunarodna humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zemljama svijeta omogućava djeci hranjivi obrok na mjestu njihova obrazovanja.

Mladen Bodalec prepoznao je tu jednostavnu, ali snažnu viziju te podupire Marijine obroke već punih osam godina pa se tako pridružio i aktualnoj kampanji Marijinih obroka Love to live.Live to love., pozivajući sve one koji imaju više nego im je potrebno da podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije. Kako se Mladen našao u Info centru Marijinih obroka i o čemu se točno radi saznajte vrlo brzo klikom na POVEZNICU

Iako su radi pandemije neke škole još uvijek zatvorene, Marijini obroci nastavljaju ispunjavati svoje obećanje svakodnevnog obroka za više od 1,6 milijuna djece koja se oslanjaju na njihov program prehrane te i dalje nastoje doprijeti do sljedećeg djeteta koje čeka svoj obrok. S obzirom da više od 60 milijuna djece koja su sada u osnovnoškolskoj dobi ne ide u školu radi siromaštva, rad ove organizacije zapravo tek započinje. 

Više o Marijinim obrocima i aktualnoj kampanji saznajte OVDJE i na Facebook stranici.

bl

Foto: Marijini obroci