/Prvi modeli sa Down sindromom u modnoj kampanji

Prvi modeli sa Down sindromom u modnoj kampanji

Domaći modni brand Looly Boo angažirao je posebne modele za svoju kolekciju jesen/zima 2018. godine. Kristijan Vuković (3) i Laura Filipaj (3) postali su prvi modeli sa Down sindromom u modnoj kampanji odjeće za djecu u Hrvatskoj i to upravo s ovim brandom. Oduševljenje malim modelima Looly Boo podijelio je na svojim društvenim mrežama.

“Oni su zgodni, talentirani i odlično se snalaze pred kamerama. Pravi su manekeni i trendseteri koji su uživali noseći modne kreacije. Svijet mode i marketinga nije rezerviran samo za djecu i odrasle bez teškoća. Ljepota ima mnogo lica te svatko od nas ima “ono nešto”. Ovim projektom želimo poručiti svima da djeca s Down sindromom imaju svoje mjesto u svim aspektima naših života. Oni su simpatični i snalažljivi te mogu sve samo ako im pružimo priliku i podršku!”, piše na Facebook stranici branda Looly Boo.

U objavi su dodali kako su ih Laura i Kristijan naučili kako izgleda najtopliji i najnježniji zagrljaj, ali i još nešto:

“Naučili su nas kako se boriti za sebe i ispravne životne vrijednosti te kako uvijek ostati pozitivan i sretan. Hvala im na tome.”

Na kraju su se zahvalili i mamama – Martini Vuković i Larisi Porčić Filipaj što su inicirale ovu divnu kampanju te fotografkinji Danijeli Bokulić iz studia Click by Danijela Bokulić što je slikala ove lijepe modele.

mšm

Foto: FB