/‘SRCE DOBROTE’ Zahvaljujući ljudima dobrog srca malena Rita dobila pulsni oksimetar

‘SRCE DOBROTE’ Zahvaljujući ljudima dobrog srca malena Rita dobila pulsni oksimetar

Prije dva tjedna pisali smo o djevojčici Riti, kojoj je bila potrebna pomoć, pa je organizirana humanitarna akcija. Naime, djevojčica doživljava napadaje tahikardije i potreban joj je pulsni oskimetar te su obiteljski prijatelji, poznavajući obiteljsku situaciju, odlučili potražiti pomoć.

Bivši zamjenik predsjednika HDZ-a Andreja PlenkovićaMilijan Brkić, putem svog Facebook profila podijelio je informaciju da je djevojčici Riti potrebna pomoć, a ovoga puta javnost je izvijestio da su u kratkom vremenskom roku prikupljena sredstva za kupovinu pulsnog oksimetra malenoj Riti. Budući da su pristigla dva pulsna oksimetra, drugi je dobila Ritina cimerica u bolnici – djevojčica Gabrijela.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Proteklog je tjedna pokrenuta humanitarna akcija za kupovinu pulsnog oksimetra djevojčici Riti. Potrebna sredstva prikupljena su u kratkom roku zbog velikog odaziva ljudi dobrog . Neočekivani doprinos u ovoj humanitarnoj akciji dala je i tvrtka Kvantum – tim d.o.o. Značajnim popustom navedene tvrtke na kupovinu potrebnog aparata otvorila se mogućnost nabavke čak dva pulsna oksimetra.

Drugi aparat je dodijeljen još jednoj djevojčici kojoj je također neophodno potreban, Ritinoj cimerici u bolničkoj sobi. Rita i Gabrijela, hrabre djevojčice, unatoč svom ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju, imat će bolju kvalitetu života zahvaljujući svima onima koji još vjeruju kako se dobro dobrim vraća!

HVALA svima vama koji ste sudjelovali i sjetite se kako unatoč svemu uvijek trebamo pomagati, jer onaj koji je učinio dobro drugima, učinio je dobro i sebi”, stoji u objavi.

[ DOBRO SE DOBRIM VRAĆA – RITA I GABRIJELA DOBILE PULSNI OKSIMETAR ]Proteklog je tjedna pokrenuta humanitarna akcija…

Objavljuje Milijan BrkićPetak, 18. rujna 2020.