/‘TALENT SHOW 2022.’ Mladi s mišićnom distrofijom hrabro će predstaviti svoje talenate pod svjetlima pozornice; podržimo ih!

‘TALENT SHOW 2022.’ Mladi s mišićnom distrofijom hrabro će predstaviti svoje talenate pod svjetlima pozornice; podržimo ih!

Saveza društava distrofičara Hrvatske (SDDH) u okviru Erasmus+ projekta “Digitalni prozor u svijet MD” provodi nacionalni događaj s ciljem osvještavanja i promoviranja potencijala i talenata mladih osoba s mišićnom distrofijom.

Na Talent showu 2022. mladi s mišićnom distrofijom predstavit će se svojim stvaralačkim i umjetničkim sposobnostima – od glumačkih, glazbenih, spisateljskih, kreatorskih, slikarskih do akvarističkih, a deset članica Foruma mladih SDDH predstavit će se već tradicionalnom Modnom revijom. Djevojke će nositi haljine koje je također kreirala osoba s mišićnom distrofijom.

Uz bogat zabavni program predviđena je svečana večera “Srcem za srce”. Veliki broj osoba iz javnog i političkog života te suradnika, prijatelja i obitelji okupit će se kako bi pružili podršku mladim osobama s mišićnom distrofijom u predstavljanju njihovih talenata. Manifestacija će se održati u subotu, 26. studenoga 2022. s početkom u 18 sati, u Hotelu Diplomat u Zagrebu. Voditelj programa je Frano Ridjan.

U radu s mladima stručni suradnici SDDH otkrivali su njihove želje, ideje, ambicije i izražene snage… Mlade osobe s mišićnom distrofijom spremne su pod svjetlima pozornice pokazati svoje vještine,
sposobnosti, umijeća, talente i interese u različitim područjima u kojima ostvaruju svoje potencijale.

Na svečanoj večeri “Srcem za srce” okupit će se veliki broj osoba iz javnog i političkog života te suradnika, prijatelja i obitelji kako bi pružili podršku mladim osobama s mišićnom distrofijom.

mšm

Foto: SDDH