/Traže se frizerski saloni koji bi besplatno šišali klince!

Traže se frizerski saloni koji bi besplatno šišali klince!

„Mali zmaj“- humanitarno društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, objavilo je na društvenim mrežama zanimljiv poziv frizerskim salonima u Zagrebu i Hrvatskoj. Želja im je pomoći djeci da u novoj školskoj godini dobiju novu frizuru.

“Tražimo frizerske salone u Zagrebu, ali i u ostatku države, koji bi htjeli ponuditi besplatne frizure našim klincima pred početak nove školske godine. Trenutno imamo 320 djece, a od toga ih 233 ide u školu od 3. rujna”, stoji na Facebook stranici udruge Mali zmaj.

Dodaju kako djeca koja žive u teškim uvjetima trebaju svaku pomoć koju mogu dobiti, a to uključuje i mali ‘bust’ samopouzdanja koji bi mogli dobiti uz novu frizuru.

“Možemo dogovoriti da djeca dođu kod vas u salon, a možemo dogovoriti i jedno veliko zajedničko šišanje kod nas u Zmaju. Sve opcije su otvorene, samo da uljepšamo što više malih glava”, zaključuju u objavi te pozivaju sve zainteresirane salone koji se žele uključiti u ovu akciju ‘Šišamo zmajeve i zmajice’ da im se jave na 091 567 0618 ili na malizmaj.hr@gmail.com.

mšm

Foto: FB