/Udruga Franak: Dvije velike hrvatske pobjede!

Udruga Franak: Dvije velike hrvatske pobjede!

Udruga Franak sa slavljem je dočekala pravomoćnu presudu u slučaju franak. Svoj je uspjeh na Facebook stranici usporedila s povijesnim uspjehom Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, kojima su poželjeli pobjedu u finalu.  Objava je naišla na veliko odobravanje i ‘lajkalo’ ju je preko tisuću ljudi.

„Upornim i nesebičnim zalaganjem svih volontera i stručnih suradnika Udruge Franak stigli smo do konačnog cilja. Pravomoćnom presudom u kolektivnom slučaju franak, presuđeno je da je valutna klauzula CHF ugovorena na nepošten način i zbog toga je ništetna, ne vrijedi, kao što ne vrijede niti povećanja kamatnih stopa odlukama banaka.

Ne možemo se oteti dojmu da je naša pobjeda jako slična pobjedi naših Vatrenih u polufinalnom dvoboju s Englezima. I za jednu, i za drugu pobjedu trebale su godine odricanja, rada, volje i upornosti, ali trebala je također sinergija i povjerenje među ljudima. Bez sinergije i povjerenja rezultati nisu mogući. Čestitamo svim CHF dužnicima i njihovim obiteljima na velikoj pobjedi! Vatrenima želimo pobjedu u finalu!“ , stoji na FB stranici Udruge Franak.

Objava je izazvala i bujicu pozitivnih komentara:

„Čestitam i hvala na trudu svima iz udruge Franak. Čekamo smjernice za daljnje postupanje, pogotovo mi koji smo konvertirali kredite“ i „Čestitam volonterima i onima koji su vjerovali u njih!!! Evo, 11.07. 2018. je dan za velike stvari. Hvala za sav trud i rad!“ ,samo su bili neki od brojnih komentara i čestitki na račun Udruge.

mšm/FB Udruga Franak