/Valentinovo možete proslaviti besplatno, samo uhvatite crnu Purgericu!

Valentinovo možete proslaviti besplatno, samo uhvatite crnu Purgericu!

“Tko o čemu, ako ne Purgerica o škandalima i ljubavi, i to u tjednu kad obilježavamo Valentinovo. Ali ne o bilo kojoj ljubavi. Već onoj prema našem gradu. I onima čije su ga priče učinile, i još uvijek ga čine, posebnim. I fašnički vragolastim. Uhvatite crnu Purgericu brzo i vješto i pridružite mi se na jednoj od besplatnih šetnji! Ovoga tjedna vodim vas na posebno začinjene špancirancije”, stoji u najavi besplatnog tematskog razgleda po Zagrebu “Volim te do Zagreba i neba”.

Koliko volite svoj grad? I koliko se slavnih ljudi voljelo u njemu, puno prije nego je itko ikada izgovorio riječ “Valentinovo”? Ovo su neke od tema špancirancije “Volim te do Zagreba i neba” koje se održava na današnji dan – 14. veljače kada slavimo Valentinovo.

“Dođite. Purgerica vam pripovjeda o ljubavi, u 50 nijansi zagrebački plavog neba u četvrtak, 14. veljače i petak 15. veljače, u 19 sati ispred kipa bana Jelačića. Potražite crnu, valentinovsku Purgericu”, piše u najavi događaja na Facebooku koje organizira Purgerica- Your Guide to Zagreb. 

Zbog ograničenog broja španciranata, prijave su obavezne, za oba španciranja, i to putem emaila purgerica@yahoo.com.

“Čeka vas puno osmijeha, jedno sitno iznenađenje, i najljepša zagrebačka magija – skrivena u pričama o našem gradu. Servus!”, zaključuje Purgerica Josipa Šiklić (34) koja više od četiri godine vodi turističke ture po Zagrebu, i to uglavnom tematske.

mšm

Foto: FB