/‘VRATA SU OTVORENA’ – Apel udruge Fajter: Osim beskućnicima, donacije dijelimo svima u potrebi!

‘VRATA SU OTVORENA’ – Apel udruge Fajter: Osim beskućnicima, donacije dijelimo svima u potrebi!

Humanitarna udruga Fajter koju je osnovao bivši beskućnik Mile Mrvalj objavila je na društvenim mrežama kako nastavlja sa solidarnošću prema sugrađanima koji trebaju pomoć. Pozivaju sve u potrebi da se odazovu u subotu, 25. siječnja, kada će dijeliti donacije u suradnji s humanitarnom udrugom Ozana.

“Nastavljamo sa solidarnošću prema našim sugrađanima koji trebaju pomoć! Pred Božić smo imali akciju prikupljanja i podjele hrane i higijenskih potrepština, radi brojnih donacija ostalo nam je još stvari a u međuvremenu javilo se nekoliko novih donatora. Ovim putem vas obavještavamo da ćemo u subotu 25.01. imati 2. dio akcije, podjelu stvari, u suradnji sa humanitarnom udrugom Ozana, koja nam je ustupila prostor, na adresi ulica grada Vukovara 235, od 12 do 19 sati!

Molim da obavijestite i podijelite ovaj događaj, osim beskućnicima dijelimo svima koji su u potrebi, vrata su svima otvorena, ako nekoga znate kome su stvari potrebne molim da mu prenesete obavijest!! Među donacijama su lijekovi, higijenske potrepštine i konzervirana hrana, te kape i šalovi. Unaprijed hvala”, napisali su na Facebooku iz Humanitarne udruge Fajter.

mšm

Foto: FB (udruga Fajter)