/Vrijedne ruke nasmiješenih osoba sa sindromom Down: ‘Brodići su obojani i spremno čekaju natjecatelje!’

Vrijedne ruke nasmiješenih osoba sa sindromom Down: ‘Brodići su obojani i spremno čekaju natjecatelje!’

Sve je spremno za utrku brodića u Samoboru. Vrijedne ruke članova Udruge za sindrom Down Zagreb obojale su brodiće za 3. utrku brodića koja će se održati u Samoboru 17. rujna 2023. godine. Kotizacija za sudjelovanje je dobrovoljna, a sav prilog će biti doniran Udruzi za sindrom Down Zagreb.

Udruga ‘Djeca za bolji svijet’ koja zajedno s Udrugom za sindrom Down Zagreb organizira ovu zanimljivu utrku pozvala je na društvenim mrežama sve da im se pridruže ovog vikenda te pohvalila osobe sa sindromom Down koje su obojale brodiće u vedrom raspoloženju te tako privele kraju pripreme za utrku.

Uvijek nasmijani

“Vrijedni, uvijek nasmijani i pozitivni članovi Udruge za sindrom Down Zagreb Udruga za sindrom Down-Zagreb završili su s bojanjem brodića koji će se koristiti na utrci na potoku Gradni u Samoboru17.09. od 11 do 13 sati. Bravo za njih i veliko im hvala! Nadamo se da će nam se priključiti zajedno sa drugim natjecateljima u što većem broju.

Prijave na link.

Kotizacija za sudjelovanje je dobrovoljna, a sav prilog koji se tom prilikom skupi kao i prijašnjih godina biti će doniran Udruzi za sindrom Down Zagreb. Osigurane nagrade za sve natjecatelje. Potrebno je samo doći malo prije 11 sati na start gdje će svi natjecatelji dobiti svoj brodić.

DOĐITE U ŠTO VEĆEM BROJU, DOBRA ZABAVA ZAGARANTIRANA!!!

17.09. 11-13 sati Potok Gradna kod gradskog muzeja, Ferde Livadića 7, Samobor”, napisali su na Facebooku.

Priložili su i nekoliko fotografija na kojima se vidi radna atmosfera i nasmijani članovi Udruge za sindrom Down koji izrađuju brodiće.

Podržimo utrku brodića u Samoboru u kojoj sudjeluju i osobe s Down sindromom!

mšm

Foto: Facebook/Djeca za bolji svijet