/Za božićne blagdane pomognite djeci u Klaićevoj

Za božićne blagdane pomognite djeci u Klaićevoj

Kako se bliže božićni blagdani, hrvatska kripto-zajednica odlučila je ponovno pokušati pomoći mališanima iz Klaićeve bolnice. Udruga za blockchain i kriptovalute (UBIK) organizirala je prikupljanje sredstava potrebnih za nabavku uređaja koji se koristi u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti Zagreb.

U akciji koja traje do 28. prosinca možete u kunama i kriptovalutama sudjelovati u nabavci opreme prijeko potrebne za brigu o mališanima koji se liječe u Klaićevoj. Već je prikupljeno gotovo pola od potrebnog iznosa od 82.192,96 kuna, piše Večernji.

Lani su uspješno prikupili sredstva za nabavku uređaja Synoptophore, a ovog Božića potrudit će se prikupiti sredstva za kupnju uređaja za koji su iz Klaićeve javili da je najpotrebniji, a to je Radiometer TCM4 koji se koristi u Jedinici intenzivnog liječenja.

Za više informacija o ovoj akciji možete otvoriti ovaj link, a na internet stranicama možete pratiti ukupnu količinu prikupljenih sredstava i koliko je još potrebno skupiti za kupnju uređaja.

mšm/večernji

Foto: Pixabay