/Za najmlađe heroje nastupaju Jacques, Vanna i Husarice

Za najmlađe heroje nastupaju Jacques, Vanna i Husarice

Udruga Ljubav na djelu organizira donatorski humanitarni koncert 29. listopada u KD Vatroslava Lisinskog za pomoć obiteljima djece oboljele od malignih bolesti. Gospel spektakl, kako su ga nazvali, svojim glasovima će uveličati brojne estradne zvijezde.

Za podršku maligno oboljeloj djeci i njihovim obiteljima nastupaju: Jacques Houdek, Vanna, Ivana i Marija Husar, Zbor Izvor, Zbor Mihovil, Zbor The Messengers.

Naziv projekta je Anđeo za tebe, a udruga pokušava prikupiti novac za održavanje stanova, režijske troškove i skrb za obitelji čija se djeca liječe na odjelu onkologije u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Riječ je o tri stana opremljena za prihvat tri četveročlane obitelji koje ondje borave od osam mjeseci do dvije godine.

Udruga se nada da će prikupiti iznos od 80.000 kuna.

“S nadom da ćemo zajedničkim prilogom omogućiti roditeljima i oboljeloj djeci besplatno stanovanje i podmirenje troškova režija za vrijeme dugotrajnog i iscrpnog liječenja i boravka u Zagrebu, kao i sve ostale popratne troškove tijekom liječenja”, stoji u pozivu na koncert.

Koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu počinje u 18 sati. Cijena ulaznice je u rasponu od 100 do 120 kuna, a za one koji žele pomoći i više udruga je organizirala donatorske punktove na ulazu u dvoranu.

mšm