/97-godišnja zvijezda: Vitalnost dugujem krumpirićima i votki!

97-godišnja zvijezda: Vitalnost dugujem krumpirićima i votki!

Tek joj je 97, upravo ih je prošli tjedan proslavila, no za takve godine Betty Marion White, legendarna glumica i komičarka, jedna od TV pionirki – najpoznatija po svojoj ulozi u sitcomu “Zlatne djevojke” – izgleda besprijekorno, razmišlja savršeno, odgovara i nadalje briljantno duhovito. Kako? Postoji li tajna njezine vječne mladosti i žilavosti?

Čime se hranila, je li uzimala dovoljno vitamina, je li puno vježbala? Ta pitanja postavljali su joj novinari, pokušavajući dokučiti tajnu svježine njezina uma i tijela. U TV showu, koji je nasmijao brojne gledatelje, direktna i inteligentna kao uvijek, demantirala je trendove zdrave hrane, pokrete, stanja uma. I vrlo sažeto navela tajnu nad tajnama:

“Ne treniram, ne pazim uopće što jedem, i svu vitalnost dugujem hot dogu, krumpirićima i votki”, odgovorila je kraljica TV glumišta sa stažom dugim čak 76 godina, piše Slobodna Dalmacija.

Betty se udavala tri puta, jako puno radi jer odličnim projektima ne može odoljeti, spava četiri sata, nikada ne doručkuje, za ručak bira fast food, sendvič, a kuhače se hvata samo kako bi psima – velika je ljubiteljica životinja – spremila hranu.

Navečer voli popiti votku s ledom, veseli je rješavanje križaljki kojima mozak održava u snazi, kaže da obožava misliti pozitivno, i nikada ne razmišlja o plastičnim operacijama, botoksima i raznim tretmanima.

“Uživam u životu i svakome bih to preporučila. Ja inače spavam malo, ne volim gubiti vrijeme, ali ipak preporučujem osam sati sna za ljepotu. Sat duže onima koji se ljepotom pohvaliti ne mogu”, brutalna je Betty.

mšm/slobodna dalmacija

Foto: FB