/‘DALIĆ MU POSVETIO MEDALJU’ Na proslavu brončane medalje stigao i Ćiro; skandirali treneru svih trenera

‘DALIĆ MU POSVETIO MEDALJU’ Na proslavu brončane medalje stigao i Ćiro; skandirali treneru svih trenera

Iako se bori s teškom bolesti, Miroslav Ćiro Blažević se pojavio na velikoj hladnoći na dočeku Vatrenih u Zagrebu, a tisuće oduševljenih navijača skandiralo mu je ‘Ćiro majstore’ dok je ulazio na tulum.

Nogometaši Hrvatske stigli su na veliki doček u Zagreb s brončanim medaljama koje su ponosno pokazali na Trgu bana Jelačića. Nekoliko desetak tisuća ljudi oduševljeno je dočekalo Vatrene, a tamo je bio i “trener svih trenera”, Miroslav Ćiro Blažević (87).

Oduševljena masa skandirala je velikanu hrvatskog nogometa “Ćiro majstore” dok je ulazio na tulum Vatrenih u Johann Franck, pišu 24 sata.

Unatoč teškoj bolesti, Ćiro se pojavio kod glavnog zagrebačkog trga i obilježio veliku proslavu. Ćiro je Hrvatskoj donio prvu medalju, broncu iz Francuske 1998. godine, a sada je svjedočio već trećoj medalji Hrvatske.

“Ovo bih poklonio jednom čovjeku, koji je počeo ovo sve, Ćiri Blaževiću. Šefe, ovo je za vas, ovo je vaša medalja. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali vi ste uvijek trener svih trenera”, posvetio je Ćiri pobjedu nad Marokom Zlatko Dalić.

“Ponosan sam, velika mi je čast što sam i dalje, sada kao navijač mogao doživjeti svjetsku broncu. Vatreni su me oduševili, a Zlatko Dalić radi fantastičan posao. Dvije godine mi je bio pomoćnik, vjerujem da je nešto i od mene naučio. Sretan sam, jako sam sretan, Hrvati uživajte”, rekao je Ćiro.

mšm/24sata

Foto: Facebook