/‘KAKAV DJED’ Oduševljeni Stanković podijelio poruku koju mu je poslao jedan brižni djed!

‘KAKAV DJED’ Oduševljeni Stanković podijelio poruku koju mu je poslao jedan brižni djed!

Voditelj emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković u nedjelju ujutro saznao je da je pozitivan na korona virus pa je emisiju s mladim poduzetnikom Albertom Gajšakom odradio preko ženinog mobitela. Voditelj je jučer na društvenim mrežama podijelio zanimljivu poruku koju mu je poslao jedan brižni djed kojeg je epizoda oduševila.

Gajšak je inače mladi inovator koji proizvodi edukativne igračke koje dolaze u dijelovima, a kupac ih mora sam slagati. Pritom se dosta nauči iz elektronike i robotike, a najnoviji proizvod mu je Batmobile.

Odabir gosta očito je bio pravi pogodak sudeći po komentarima na Facebook stranici ‘Nedjeljom u 2’, a jučer je Stanković objavio neobičnu poruku koju mu je poslao simpatičan djed kojeg je oduševila emisija.

Status voditelja prenosimo u cijelosti:

“KAKAV DJED!

Poštovani g. Stankoviću. Zadnja emisija u kojoj je gostovao Albert Gajšak mi je bila odlična! Možete li mi odgovoriti gdje bih mogao naći “kit” (komplet, op.a.) za izradu koji je prezentirao g. Gajšak gostujući u vašoj emisiji?

Naime, ja sam jedan dida koji je unuka pratio od vrtića do polaska u školu, sada je u trećem razredu. Mi smo velik dio vremena provodili u kojekakvim popravcima i slaganjima tako da je on u vrtiću kada se nešto pokvarilo od igračaka rekao “sa didom ćemo popraviti”. Ta sklonost mu je ostala do sada, a ja bih volio nabaviti taj “kit” pa da možda stvorimo nekog novog Gajšaka jednog dana. Zamolba je neobična, ispričavam se, ali vrijedi pokušati. Zahvaljujem”, napisao je Stanković na Facebooku.

mšm/Facebook

Foto: Pixabay, ilustracija