/‘LIJEPA AKCIJA’ Umirovljenici dobili uređivanje na dar: Puno novih frizura, manikura, pedikura i ono najvažnije – sretnih osmijeha

‘LIJEPA AKCIJA’ Umirovljenici dobili uređivanje na dar: Puno novih frizura, manikura, pedikura i ono najvažnije – sretnih osmijeha

Umirovljenici s područja Općine Sv. Filipa i Jakova dobili su lijepi dar, i to od učenika jedne škole. Name, u utorak su od 9 do 13 sati mogli uživati u uređivanju u Staroj školi – Vijećnici. Dobili su besplatnu frizuru, pedikuru, manikuru, savjete, mjerenje šećera u krvi i mjerenje krvnog tlaka.

Akcija je to u sklopu humanitarne aktivnosti “Matulinina srca” koju provodi zadarska Obrtnička škola Gojka Matuline. Umirovljenici su tako dobili besplatno uređivanje, a učenici trećeg, završnog razreda ove škole priliku da pokažu svoje znanje.

U sklopu projekta “Zaželi” umirovljenicima u Općini Sv. Filip i Jakov dan su, ali i njih same, uljepšali učenici Obrtničke škole Gojko Matulina.

“Evo kako to izgleda kad se naša Matulinina srca pod vodstvom svojih nastavnica praktične nastave Doris Perinović i Anđele Šarić bace na posao. Puno novih frizura, manikura i pedikura i što je najvažnije puno sretnih osmijeha i zahvalnosti naših starijih sugrađana!”, napisali su na Facebooku Obrtničke škole Gojka Matuline.

mšm

Foto: Facebook/Obrtnička škola Gojka Matuline