/‘LIJEPA INICIJATIVA’ Foto natječaj za umirovljenike: Damir Hoyka izabrat će najbolje radove, a nagrada je 2.000 kuna

‘LIJEPA INICIJATIVA’ Foto natječaj za umirovljenike: Damir Hoyka izabrat će najbolje radove, a nagrada je 2.000 kuna

Natječaji na koje šaljete svoje fotografije na određenu temu nisu nikakva novost. Ipak, ono što je neobično u jednom natječaju jest to što je namijenjen samo umirovljenicima. Mogu se prijaviti svi iz Širokog Brijega, a tema je također sve što je povezano sa Širokim Brijegom.

Riječ je o jedinstvenom foto natječaju u BiH, ali i šire, kojeg organizira širokobriješka Udruga Standard uz pokroviteljstvo Grada Širokoga Brijega i ostalih sponzora.

Pobjednik ovog natječaja će dobiti nagradu od 500 KM, odnosno oko 2.000 kuna, a s fotografijama se možete prijaviti do 30. studenoga ove godine. Fotografija može biti snimljena običnim mobitelom ili profesionalnim fotoaparatom, navodi Jabuka.tv.

Kako biste sudjelovali, prvi uvjet je da ste umirovljenik te da je fotografija nastala u Širokom ili je na neki način vezana uz navedeni grad. Drugi važan uvjet je da su umirovljenici koji se prijave na natječaj sa svojom fotografijom ujedno i iz Širokog Brijega ili su rođeni tamo, a žive negdje drugdje.

Uz fotografiju je potrebno poslati i osobne podatke koji se šalju na e-mail adresu: foto.siroki@gmail.com ili poštom na adresu: Udruga Standard, Ulica Mokarska I-2, 88220 Široki Brijeg.

Najbolje radove će u posebnoj kategoriji „Hoykin izbor“ izabrati naš poznati fotograf Damir Hoyka.

mšm

Foto: Pixabay, ilustracija