/Mel Gibson skinuo 14 kila, a sve zbog slučajnog susreta

Mel Gibson skinuo 14 kila, a sve zbog slučajnog susreta

Poznati glumac Mel Gibson (62) koji je zakoračio u treću dob priznao je kako se dugo borio s viškom kilograma. No sve je promijenio jedan slučajan susret u restoranu u Sydneyju prije četiri mjeseca. Glumac je tada sreo Samanthu Jackson (45), koja se specijalizirala za zdravu prehranu i upravo mu je ona obećala pomoći vlastitim iskustvom i savjetima. Redovno su izmjenjivali telefonske pozive, a rezultati su ubrzo uslijedili. Gibson se pohvalio kako je smršavio u rekordnom roku i osjeća se odlično.

“U samo osam tjedana smršavio sam impresivnih 14 kilograma! Sva odjeća mi napokon dobro stoji, bolje spavam, više me ni leđa ne bole! Osjećaj je čudesan! Zdrav sam, jedem češće, ali kvalitetnije, svaki dan pijem proteinske napitke i pomalo vježbam. Sve u svemu, imamo puno više energije nego prije”, izjavio je Gibson.

Njegova savjetnica Samantha otkrila je što glumac najčešće jede – za doručak je na jelovniku omlet s rajčicom i paprikom, ručak je piletina sa šparogom, brokulom, grahoricama i slatkim krumpirom, a idealna večera sastoji se od lososa na žaru, malo krumpira i zelene salate.

“Mel je izgubio 27 centimetara u struku! Konzultiramo se telefonom, a u danu izmijenimo i 30-ak poruka. Zadovoljna sam njegovim napretkom i drago mi je što se strogo pridržava mojih uputa”, izjavila je Samantha Jackson, a prenosi Daily Mail.

Glumac koji živi sa svojom partnericom Rosalind Ross (28) priprema se za novi film koji će režirati, ali i biti jedan od scenarista. Riječ je o remakeu kultnog westerna iz 1969. godine “The Wild Bunch”.

mšm/Daily Mail

Foto: Screenshot, Youtube