/‘OPLJAČKALA NAIVNU STARICU’ Umirovljenici u Zagorju uzela nekoliko stotina kuna za tjeranje vraga

‘OPLJAČKALA NAIVNU STARICU’ Umirovljenici u Zagorju uzela nekoliko stotina kuna za tjeranje vraga

Nepoznata ženska osoba koja se predstavila kao istjerivačica vraga pokucala je s malim djetetom prošlog utorka u Ivancu na vrata kuće 72-godišnje umirovljenice. Za tu je uslugu, naravno, tražila novac, a jedina namjera bila joj je opljačkati naivnu ženu, piše Mirovina.hr.

Za tjeranje vraga iz kuće žena joj je prvo dala iznos od nekoliko stotina kuna. Zatim je otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još i to dala. No, istjerivačica je vrijeme iskoristila kako bi iz novčanika oštećene otuđila iznos od više od tisuću kuna.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, izvijestila su iz Policijske uprave varaždinske.

Da bi stvar bila gora, ponovno se vratila na kućni prag 72-godišnjakinje, ovoga puta u pratnji nepoznatog muškarca. Za potpuno istjerivanje vraga tražili su je još čak 5.000 kuna. Umirovljenica je čak i na to pristala te se zajedno s njima uputila u grad kako bi na bankomatu podigla traženi iznos. No, nije uspjela zbog problema s bankovnom karticom.

bl

Foto: Unsplash