/Sretni i nakon 64 godine braka? Otkrivena je tajna

Sretni i nakon 64 godine braka? Otkrivena je tajna

Vlč. Goyo Hidalgo, svećenik koji svoju službu vrši u Los Angelesu, podijelio je na društvenim mrežama prekrasnu priču o čovjeku koji mu je odao tajnu zdravog braka. Iako se supruga i on već bliže devedesetoj godini, ne mogu se požaliti na brak koji im je i više nego skladan.

“Frank ima 89 godina. Njegova supruga 87. U braku su 64 godine. Frank je u nevjerojatnoj formi. Pitao sam ga da mi oda svoju tajnu”, napisao je vlč. Hidalgo, te prenio što mu je Frank odgovorio:

“Kada smo se vjenčali, obećali smo jedno drugome da će onaj tko izgubi u raspravi šetati sat vremena po kvartu. Puno sam šetao. Može se reći da imamo zdrav brak.”

“Šetao sam mnogo, oče, haha. Vjerujte mi. Onda je moja supruga počela šetati sa mnom, kako bismo bili skupa. Nakon nekog vremena jednostavno smo odlučili provoditi jutra u šetnji i molitvi, i tako smo potpuno prekinuli s prepirkama,” prenosi Bitno.net.

Lijepe priče poput svjedoče kako je moguće i nakon 64 godine braka imati zdrav odnos i održavati ljubav te prepirke zamijeniti nečim puno korisnijim. Šetnja i molitva dobra su alternativa.

mšm/bitno.net

Foto: Pixabay