/SRETNI PAR – Umirovljenici Marija i Josip pronašli ljubav preko Facebooka: Prvo mi je poslao balone pa ružu…

SRETNI PAR – Umirovljenici Marija i Josip pronašli ljubav preko Facebooka: Prvo mi je poslao balone pa ružu…

Da ljubav ne poznaje godine i da za nju nikad nije kasno svjedoči lijepa priča koja stiže iz Međimurja. Dvoje umirovljenika sreću i ljubav pronašli su u šezdesetima, i to preko Facebooka. Maria Kordiš (57) i Josip Čajić (65) počeli su se dopisivati, a već nakon prvog susreta shvatili su da su jedno za drugo.

Umirovljenici Marija Kordiš iz međimurske Železne Gore i Josip Čajić dalmatinskih korijena iz Švedske upoznali su se preko Facebooka. On joj je poslao zahtjev za prijateljstvo, a nakon nekoliko mjeseci čekanja, odabranica njegova srca prihvatila je. Poruka je prerasla u dopisivanje i duge razgovore, a sve se na kraju izrodilo u ljubav.

Za umirovljenika Josipa bila je to ljubav na prvi pogled, jer je Marijin profil ugledao sasvim slučajno. Rekao si je da će biti “njegova ili ničija”.

“Prvo mi je poslao balone prijateljstva, potom jedna plavu ružu, a nakon toga mi je u šali zaželio sretnu berbu kukuruza, pošto smo taj dan imali berbu”, rekla je za Međimurske novine Marija, dok je Josip dodao da su se kroz dopisivanja jako zbližili i imali osjećaj kao da se poznaju cijeli život.

Nakon video poziva Josip je odlučio doći u Međimurje i uživo se susresti sa svojom simpatijom. Susreli su se u dvorištu njezine obiteljske kuće, a nakon zagrljaja, više ništa nije bilo isto.

Slične karaktere i jednak pogled na život smatraju razlogom zbog kojeg su se tako brzo spojili. Oboje iz prijašnjih brakova imaju djecu i unuke, a njihovoj ljubavnoj vezi nitko se ne protivi. Iako oboje vole Hrvatsku, planiraju zajednički život u Švedskoj.

mšm/međimurske novine

Foto: Pixabay, ilustracija