/Tinejdžera naljutilo što umirovljenik nije nosio masku pa ga gurnuo i slomio mu kuk

Tinejdžera naljutilo što umirovljenik nije nosio masku pa ga gurnuo i slomio mu kuk

Obavezno nošenje maski nije glazba za svačije uši. I u Hrvatskoj možemo vidjeti primjere kako ljudi ne nose masku u javnom prijevozu i u zatvorenim prostorima, no za sada, bez većih ekscesa. U Španjolskoj je jedan umirovljenik, nakon što ga je tinejdžer zbog nenošenja maski odgurnuo, slomio kuk.

Umirovljeniku (76) iz Španjolske slomljen je kuk, nakon što ga je 16-godišnjak zbog nenošenja maske gurnuo na pod, piše theolivepress.es.

Španjolska je jedna od europskih zemalja koje su najgore pogođene epidemijom korona virusa, a zaštitne maske postale su obaveza.

Cesar Suarez, sin ozljeđenog umirovljenika, medijima je rekao kako je 16-godišnjak prišao njegovom ocu, prijeteći mu da će ga zaraziti korona virusom, vikao na njega da stavi masku te ga je nakon svega odgurnuo na pod.

“Bijesan sam, otac mi leži u bolnici, ne može se kretati i vidi se da je i fizički i psihički stradao”, rekao je Cesar Suarez.

Umirovljenik je morao zamijeniti kuk u srijedu, a operacija je prošla uspješno. Međutim, Suarez stariji imao je puno pravo ne nositi masku jer ima respiratornih problema, prenosi Mirovina.hr.

mšm/mirovina.hr

Foto: Pixabay, ilustracija