/TUŽNO: Gladna starica (71) uhvaćena u krađi par jabuka, jogurta i kruha pa je prijavili policiji!

TUŽNO: Gladna starica (71) uhvaćena u krađi par jabuka, jogurta i kruha pa je prijavili policiji!

Jedan trgovački centar u Bjelovaru policiji je prijavio 71-godišnju umirovljenicu zbog pokušaja krađe nekoliko osnovnih prehrambenih namirnica. Počinila je kazneno djelo, no teško se oteti dojmu da ju je na to prisilila glad, s obzirom da artikli koje je otuđila jedva premašuju vrijednost od 20 kuna.

“Kako krade prehrambene artikle, jučer poslijepodne u jednom bjelovarskom trgovačkom centru u Hebrangovoj ulici, zatečena je 71-godišnjakinja. Namirnice je prenijela u torbi pokraj blagajne, ali ju je zatekao zaštitar koji joj je artikle oduzeo”, izvijestila je u srijedu Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

S obzirom da je pozvana policija, voditelju trgovačkog centra ustupljeni su osobni podaci žene zbog eventualnog pokretanja privatne tužbe, piše Bjelovar live .

Neslužbeno se doznaje da je 71-godišnjakinja u torbu spremila dvije jabuke, nekoliko banana, jogurt i ono što je najtužnije u cijeloj ovoj priči – kruh. Vrijednost tih artikala ne premašuje iznos od 20 kuna pa je za zaključiti da je uzela ono što joj je bilo potrebno da se prehrani, pri čemu nije posegnula za artiklima veće vrijednosti.

mšm/bjelavar.live

Foto: Pixabay, ilustracija