/U 98. godini preminula je Blagica Bandić, majka gradonačelnika Zagreba

U 98. godini preminula je Blagica Bandić, majka gradonačelnika Zagreba

Blagica Bandić, majka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, preminula je u ponedjeljak u 98. godini. Bandić je svoju majku često spominjao u javnim istupima i posjećivao je u bolnici. Zagrebački gradonačelnik se s njom i redovito fotografirao.

Kako doznaje 24sata, pogreb će biti u srijedu u 17 sati u Grudama.

Zagrebački gradonačelnik često je u svojim javnim istupima spominjao svoju majku. S njom se redovito fotografirao i redovito ju je posjećivao.

Nakon lokalnih izbora 2013. godine Bandić je posjetio majku u mostarskoj bolnici. Njegova je majka tada bila operirana, a Bandić joj je donio cvijeće.

“Nisam ništa znala. Vidjela sam na televiziji što je bilo. Cijelu noć sam gledala svojega Milana u svim vijestima. Nisam oka sklopila. Najgore mi je bilo gledati snimke na kojima se smiješe Milanović i Josipović koji su mu sve ovo i namjestili”, ispričala je tada Bandićeva majka te dodala:

“Bila sam u bolnici, a moj Milan mi donese voće, bude petnaestak minuta pa kaže da nema više vremena biti sa mnom, da mora raditi. Uvijek sam mu govorila: ‘Milane moj, uzmi odmor, kao i drugi ljudi'”.

mšm/24sata

Foto: Screenshot/24sata