/Umirovljenik u oglasu traži ženu: Potpuno sam usamljen!

Umirovljenik u oglasu traži ženu: Potpuno sam usamljen!

Usamljeni 75-godišnji umirovljenik iz Livane pored Osijeka postavio je zanimljiv oglas na lokalnoj autobusnoj stanici. Napisao je na komad papira da traži slobodnu ženu od 63. do 65. godina jer je potpuno je usamljen i nema s kime popiti kavu. Oglas se proširio medijima i društvenim mrežama, a vidjeli su ga i brojni Osječani.

“Tražim ženu od 63 do 65 godina. Udovicu koja je slobodna. Važno je kako izgleda. Ja sam potpuno usamljen, nemam s kime kavu popiti. Mirovina mi je dosta dobra. Živim na Livani kod Osijeka. Nazovite na telefon ako mislite ozbiljno”, stoji rukom ispisano na papiru koji je zalijepljen na jednoj autobusnoj stanici.

Osim potencijalnih zainteresiranih dama, kontaktirali su ga iz Večernjeg lista i pitali o čemu se radi. Umirovljenik je prije šest godina ostao bez supruge i zbog toga je strašno usamljen. Oglas je postavio prije 20-ak dana i već su mu se javile dvije žene, ali se još nisu upoznali:

“Dvije su se javile, no još ih nisam vidio. Ne znam što će biti s njima, valjda će biti zainteresirane. Volio bih da dođu, da se upoznamo, da budu sa mnom jedno dva mjeseca i ako se budemo slagali, onda bi se vjenčali”, direktan je bio ovaj umirovljenik koji svjedoči tome da je usamljenost problem s kojim se teško nose svi, a posebice osobe treće životne dobi.

mšm/večernji list

Foto: FB