/‘VELIKA AKCIJA’ Udruga Srce za nju: Malo veselja i poklone donijet ćemo onima koji Uskrs dočekuju bolesni i sami!

‘VELIKA AKCIJA’ Udruga Srce za nju: Malo veselja i poklone donijet ćemo onima koji Uskrs dočekuju bolesni i sami!

Udruga Srce za nju odlučila je poklonima uveseliti najpotrebitije tijekom Velikog tjedna. Posjetit će nekoliko odjela KBC-a Rijeka te Dom za starije osobe Kantrida i Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić gdje će podijeliti ukupno 600 paketa, a predviđen je i zabavni program.

Tijekom cijelog Velikog tjedna riječka Udruga Srce za nju odlučila je posjetiti i darivati djecu, bolesne i starije osobe. Za njih su pripremili više od 600 paketa u kojima se nalaze pince, orehnjače, makovnjače, maslinove grančice i kozmetika.

“Uskrs je blagdan nade, a mi ćemo nadu, malo veselja i poklone donijeti onima koji Uskrs dočekuju bolesni i sami”, poručili su iz Udruge za Riportal.

Prve pakete već su podijelili na Zavodu za ginekologiju i porodništvo te na Kliničkom zavodu za radiologiju KBC-a Rijeka, a svoju akciju nastavljaju u srijedu, kad će poklone dijeliti u Domu za starije osobe Kantrida.

Osim poklona, štićenike Doma zabavljat će glazbenik Duško Jeličić i zabavljač Karmelino Klaunica. Akciji će se pridružiti i Udruga za bolji svijet. Uz Dom na Kantridi, Udruga Srce za nju će s poklonima otići i u Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić. Tijekom Velikog tjedna posjetit će i darivati pacijente na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju, Klinici za neurologiju te na klinikama za dječju kirurgiju i dječju pedijatriju KBC-a Rijeka.

“Nastavili smo s našim Uskrsnim darivanjem. Svi pacijenti koji su danas bili naručeni u ambulantu Maksilofacijalne kirurgije dobili su poklon paket s uskrsnim delicijama naših donatora. Hvala prof.dr.sc Margiti Belušić što nas je dočekala i njezinim pacijentima na fotografijama. A mi se veselimo sutrašnjem danu, poklon paketi su spremni”, stoji na Facebook stranici Udruge Srce za nju.

mšm

Foto: Facebook/Udruga Srce za nju