/Vozačica (70) na zebri pokosila majku i 11-mjesečnu bebu koja se bori za život

Vozačica (70) na zebri pokosila majku i 11-mjesečnu bebu koja se bori za život

Beba u dobi od nepunih 11 mjeseci bori se za život. Na dječaka i njegovu 26-godišnju majku usred bijela dana, oko 12.45 sati u ponedjeljak, naletio je automobil, i to na obilježenom pješačkom prijelazu u Slavonskom Brodu. Autom je upravljala 70-godišnja vozačica.

Dječak je zadobio ozljede opasne po život u predjelu glave te je hitno operiran u Općoj županijskoj bolnici “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu. Operacija je dobro prošla, no zbog bebine dobi liječnici su oprezni u davanju bilo kakvih prognoza, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je da se nesreća dogodila u Osječkoj ulici sa sjeveroistočne strane kružnoga toka u blizini naselja A. Hebrang. Očevid je pokazao da 70-godišnjakinja na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju koja je na sebi nosila dijete u “klokanici”.

Umirovljenica je automobilom udarila 26-godišnjakinju koja je s djetetom pala na beton. Beba je teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je lakše ozlijeđena majka puštena kući, izvijestila je policija. Protiv vozačice podnijela je kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

mšm/jutarnji list

Foto: Pixabay