/‘ZLATNA LIGA’ Uskoro kreće nova zabavna emisija za publiku ‘zlatne dobi’: Vratit će se legendarna lica, a nitko ne smije biti mlađi od 65!

‘ZLATNA LIGA’ Uskoro kreće nova zabavna emisija za publiku ‘zlatne dobi’: Vratit će se legendarna lica, a nitko ne smije biti mlađi od 65!

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavljuje početak još jednoga ovosezonskog programskog noviteta.

Od 4. listopada na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), od utorka do četvrtka u 10.20, odmah nakon završetka emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, iz istoga tog  Studija 9, kreće “Zlatna liga”, prva i posve nova razgovorno-zabavna emisija koju za publiku i gledateljstvo “zlatne dobi” radi “zlatna generacija” HRT-ovih voditelja i legendi – s istim takvim gostima u studiju. I to sa samo jednim “pravilom”: da nitko od njih se smije biti “mlađi” od 65 godina! 

I ne, dakle, nije riječ o nogometu – već o nečemu posve drugome – iako, posredno, ima veze s Prvom ligom, Premiershipom ili Serijom A. Naime, emisija će ugostit samo “prvoligaše”, tj. “zlatnoligaše”, osobe iz javnoga, kulturnog, medijskog, umjetničkog i sportskog života koji su obilježili naše i vaše živote, a koji su “dobrano zagazili” u umirovljeničke dane. I što je najljepše, i dalje su zanimljivi, aktivni, angažirani i prepuni životne radosti i snage, piše HRT.

Rado ćete ih gledati i uživati u čavrljanju s njima, sjetiti se prošlih vremena, ali i doznati više o tome što danas rade i o čemu snuju u budućnosti. U prvoj emisiji bit će predstavljeni voditelji, koji će porazgovarati o tome gdje su danas i kako provode umirovljeničke dane…

A voditelji “Zlatne lige” su: Ivana ProhićVladimir RončevićNada ŠurjakZvonko VarošanecKsenija ErkerDrago CelizićMirjana Rakić, Drenislav ŽekićLjiljana Saucha i Božo Sušec.

Urednica projekta je Daria Marjanović, a urednice emisija Jasna Ceković i Lidija Šprajc. Scenograf je Dragurin Broz, kostimografkinja Barbara Bursač, a redatelj Mladen Šimunov.

Stoga od idućeg utorka do četvrtka, svaki dan u 10.20, nakon “Dobrog jutra”, zabavite se uz HTV1 i “Zlatnu ligu”!

mšm/HRT

Foto: HRT