/‘POMOĆ OBOLJELIM ŽENAMA’ Grafiter osmislio nove majice za akciju “Nisi sama – ideš s nama!”

‘POMOĆ OBOLJELIM ŽENAMA’ Grafiter osmislio nove majice za akciju “Nisi sama – ideš s nama!”

U tijeku je nova humanitarna akcija za projekt prijevoza žena na kemoterapiju “Nisi sama – ideš s nama!”, u koju su se uključili umjetnik grafita Slaven Kosanović Lunar i glazbenici okupljeni oko projekta “The Bonebomb”.

Udruga “Nismo same” krenula je s novom humanitarnom akcijom tijekom koje će prikupljati sredstva za njihov projekt prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju. Akcija je započela u ponedjeljak, 25. svibnja, a trajat će do 31. srpnja.

Uz majice i tunike s potpisom BiteMyStyle fashion design i Zigman te njihove svima poznate proizvode (narukvice, ogrlice, šalice, torbe, bočice…) u ponudi imaju i neke novitete.

Nakon modnih dizajnera Zorana Aragovića i Jurja Zigmana, projekt prijevoza žena na kemoterapiju podržali su i umjetnik grafita Slaven Kosanović Lunar, koji je osmislio novu kolekciju muških i ženskih majica s porukom You Are Not Alone (Niste same) te skupina glazbenika okupljena oko projekta „The Bonebomb“, predvođena basistom Nikolom Jerkovićem.

Uključite se i vi kupnjom novog albuma albuma grupe “The Bonebomb” te ženskih i muških majica s porukom “You Ar Not Alone”.

mšm

Foto: Suzana Arslani