/‘DOBRI DUH REPREZENTACIJE’ Šego progovorio o supruzi: To je ljubav još iz srednje škole

‘DOBRI DUH REPREZENTACIJE’ Šego progovorio o supruzi: To je ljubav još iz srednje škole

Marin Šego sa šest obrana, pri čemu četiri obranjena sedmerca iz isto toliko pokušaja, postao je heroj ‘kauboja’ u derbiju skupine protiv Katara.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Katara osvojila je prvo mjesto u skupini C, te tako prenijela tri boda u drugi krugu natjecanja.

U razgovoru za Večernji list Šego je otkrio o manje poznate informacije iz privatnog života.

Osnovnu školu pohađao je u Međugorju, a srednju u Čitluku, dok je u Mostaru upisao Kineziološki fakultet,gdje se kratko zadržao jer ga je rukomet odveo u profesionalne vode i za studij nije imao vremena.

Kao dijete godinama autostopirao da bi mogao trenirati u 15 kilometara udaljenom Ljubuškom.

“Rukomet je jedini sport koji sam trenirao. Počeo sam na betonskom igralištu ŠRC Krstine, tamo gdje su prve sportske korake napravili tenisači Čilić i Dodig. Za Božić se sva trojica znamo naći u tamošnjoj crkvi pa razmjenjujemo iskustva”, istaknuo je Šego.

Supruga Ana uvijek mu je bila velika potpora.

“To je ljubav još iz srednje škole. Zanimljivo je da smo u Međugorju živjeli udaljeni jedno od drugoga samo dva kilometra, ali upoznali smo se tek u školi. Često sam se znao družiti s njezinom braćom. Zajedno smo vozili motocikle”, zaključio je dobri duh hrvatske rukometne reprezentacije.

bl/Večernji list

Foto: Pixabay ilustracija