/‘GLUMICA OTVORENO’ Marijana Mikulić o poteškoćama svoga sina: ‘Nakon današnje procjene sam potonula, težak dan…’

‘GLUMICA OTVORENO’ Marijana Mikulić o poteškoćama svoga sina: ‘Nakon današnje procjene sam potonula, težak dan…’

Glumica Marijana Mikulić otvoreno je na Instagramu progovorila o napretku svoga sina Jakova, koji ima poteškoće u razvoju.

“Svaka nova institucija znači novu obradu od strane niza stručnjaka, da bi se dobio neki uvid i timski zaključak. Različita mjesta različita vrsta rehabilitacije – zato više mjesta. Ali svaka nova procjena je ogroman stres za mene, napor za njega, jako često suze, moje, njegove. S druge strane empatije nekad manje, nekad više. Ali proces je svejedno svaki put bolan.

Iako sam već prilično došla do stupnja – ok i to smo odradili, idemo dalje. Svaki put stišće u prsima, grč u želucu. Napredak vidljiv, ali sve procjene idu u istom, plavom smjeru. Većinu dana se držim, želim to gledati kao dar, postoji razlog zašto baš on, zašto baš ja. Uostalom ima ljudi kojima je puno teže, u svakom smislu.

Ali svejedno, evo, nakon današnje procjene sam potonula. Sutra će biti bolje, sigurna sam. Ali danas je baš težak dan. Šaljem ljubav svim plavim mamama ma gdje bile, i grlim vas toplinom tisuću sunaca, znam da vam treba”, napisala je na Instagramu.

mšm

Foto: Instagram