/U natjecanju ‘Najljepša Mama Hrvatske’ natjecateljica je i 67-godišnja umirovljenica iz Šibenika

U natjecanju ‘Najljepša Mama Hrvatske’ natjecateljica je i 67-godišnja umirovljenica iz Šibenika

U natjecanju imena ‘Najljepša Mama Hrvatske’ ove je godine nominirana i 67-godišnja Jadranka Luketa iz Šibenika. Ova umirovljenica je majka troje djece i baka troje unučadi. Jadranka je nominirana u Platinum kategoriji ovog zanimljivog natjecanja.

Natjecanje je pokrenuto 2016. godine, a održava se u nekoliko kategorija, ovisno o godinama života mama. Upravo je ove godine uvedena i Platinum kategorija u kojoj se natječu mame koje imaju više od 54 godina.

Kako su za Mirovina.hr otkrili iz organizacije natjecanja, sve je krenulo kada je vlasnica hrvatske licence Maja Gnjidić Verdecchia pobijedila na istom natjecanju u Italiji. Nakon toga je odlučila pokrenuti natjecanje u Hrvatskoj, a to se pokazala kao dobra odluka. Ovo natjecanje je namijenjeno mamama od 23 pa sve do onih koje imaju više od 54 godina, jer je uz prethodne dvije kategorije – Najljepša Mama Hrvatske (od 23 do 39 godina) i Najljepša Mama Hrvatske Dijamant (od 40 do 53 godine), od ove godine uvedena i nova kategorija, Najljepša Mama Hrvatske Platinum (od 54 nadalje).

Ove je godine u kategoriji Platinum nominirana i Jadranka Luketa, 67-godišnjakinja iz Šibenika. Kaže kako svoje slobodno vrijeme voli provoditi s unucima, a obožava plesati i kaže da je cijeli život provela plešući.

Više o natjecanju pogledajte ovdje.

mšm/mirovina.hr

Foto: Facebook/Najljepša mama Hrvatske