/‘MOJASCENA ONLINE’ Dramske, literarne i likovne radionice za mlade, ali i one starije od 54

‘MOJASCENA ONLINE’ Dramske, literarne i likovne radionice za mlade, ali i one starije od 54

Projekt “MojaScena online” u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.

Polaznici osim kreativnih znanja i vještina iz likovne, dramske i literarne umjetnosti mogu očekivati puno zabave, smijeha i dobre atmosfere.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na novi, ljetni ciklus radionica ispunjavanjem prijavnice koja je dostupna na internet stranici projekta – mcu.hr.

U ljetnim mjesecima će se održati intenzivne radionice tijekom srpnja i kolovoza. Program i raspored svih radionica te više informacija o cijelom projektu također su dostupni na internet stranici mcu.hr, a ukoliko imate pitanja možete ih poslati na email adresu voditeljprojekta@mcu.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. 

mšm

Foto: Pixabay, ilustracija