/‘PREPOZNAJTE TALENTE’ Važnost ljubavi prema poslu tema je nove konferencije za mlade na kojoj će govoriti Ella Dvornik i uspješni poduzetnici

‘PREPOZNAJTE TALENTE’ Važnost ljubavi prema poslu tema je nove konferencije za mlade na kojoj će govoriti Ella Dvornik i uspješni poduzetnici

Četvrta konferencija “Poduzetnički mindset za mlade” održat će se putem interneta u petak 3. prosinca 2021. godine s početkom u 9 sati.

Konferencija se održava dva puta godišnje, a predstojeća nosi podnaslov „Ono kad radiš što voliš…“

Njezin je cilj mlade potaknuti na prepoznavanje vlastitih talenata na temelju čega mogu graditi svoju budućnost. Zato će ih konferencija upoznati s ljudima koji svoj posao rade s velikom ljubavlju i strašću. Obratit će im se inovatori, uspješni poduzetnici, vrhunski menadžeri, poželjni poslodavci, ali i oni koji svojim primjerom pozitivno utječu na društvo.

Među govornicima i panelistima su Albert Gajšak, Nikola Dujmović, Josipa Majić, Vedrana Likan, Andrija Čolak, Luka Abrus, Natko Beck i Ella Dvornik.

„Izaberite posao koji volite i nikada nećete morati raditi. Konfucijeva je to izreka kojom se danas pri izboru svojih karijera vode mnogi mladi. Kako bismo ih poduprijeli u tome, na konferenciji Poduzetnički mindset za mlade okupili smo velik broj ljudi od kojih zbilja imaju što čuti. Uz one koji su svojom dobi bliski mladima, tu su i govornici te panelisti iza kojih je bogato iskustvo koje su tijekom poduzetništva ili menadžerske karijere stjecali desetljećima“, kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije “Poduzetnički mindset za mlade”.

Na konferenciji će se govoriti o tome zašto je važno raditi ono što se voli, kako se otisnuti na vlastiti poduzetnički put te koja je korist od poduzetničkih inkubatora. Riječi će biti i o nekima od najpoželjnijih poslova današnjice poput trgovine kriptovalutama i influencer marketinga.

Predstavnici velikih kompanija govorit će o tome kako je zapošljavati mlade i što se od novih generacija očekuje na tržištu rada.

Za praćenje konferencije potrebna je prijava putem internetske stranice medijske platforme Poduzetnik.

Program konferencije i prijavu pogledajte ovdje.

mšm

Foto: promo