/‘DIRLJIVA GESTA’ Za oboljelu djecu u KBC-u Zagreb pjevat će se božićne pjesme

‘DIRLJIVA GESTA’ Za oboljelu djecu u KBC-u Zagreb pjevat će se božićne pjesme

Tradicionalno pjevanje božićnih i dječjih pjesama ispred prozora Zavoda za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb održat će se u četvrtak, 23. prosinca, u 13 sati. Za djecu i djelatnike Zavoda pripremljeni su i prigodni darovi, najavljeno je u utorak.

Pjevanje će predvoditi pjevačica Maja Bajamić u pratnji dva glazbenika, a u pjevanju će sudjelovati i članovi Kluba HEO – Prve hrvatske udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti, djeca izliječena od malignih bolesti, njihovi roditelji te drugi zainteresirani građani.

Djedica će oboljeloj djeci i djelatnicima Zavoda donijeti darove koje su pripremili Grad Zagreb i tvrtka DM – drogerie markt Hrvatska.

Pjevanje organiziraju umirovljena profesorica defektologije Jasna Štrok koja je na Zavodu radila više od trideset godina, te Klub HEO osnovan 1990. godine.

Cilj prosinačke akcije je bolesnoj djeci, njihovim roditeljima i osoblju bolnice uljepšati ovo razdoblje božićnom glazbom i blagdanskim duhom, priopćili su organizatori.

mšm

Foto: Unsplash, ilustracija