/Krenula je nova humanitarna akcija ‘Nisi sama – ideš s nama!’: ‘Mislile smo kako bi bilo divno taksijem na kemoterapiju prevesti pet žena, a danas ih je više od 500!’

Krenula je nova humanitarna akcija ‘Nisi sama – ideš s nama!’: ‘Mislile smo kako bi bilo divno taksijem na kemoterapiju prevesti pet žena, a danas ih je više od 500!’

Mjesec ožujak važan je za Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” koja slavi 5. rođendan portala i udruge i 4. rođendan projekta „Nisi sama – ideš s nama!“ Kroz ovaj projekt pomogli su više od 500 žena da se taksijem prevezu na kemoterapiju. Za veliki 5. rođendan pokrenuta je nova humanitarna akcija „Nisi sama – ideš s nama!“, u trajanju od 7. ožujka do 25. travnja.

Udruga je na društvenim mrežama podijelila lijepu vijest o proslavi rođendana, zahvalila se svima na podršci svih ovih godina te najavila novu humanitarnu akciju.

“Ožujak je za nas u Nismo same važan mjesec. U ožujku slavimo 5. rođendan portala i udruge i 4. rođendan projekta „Nisi sama – ideš s nama!“ Kada smo pokretale projekt, mislile smo kako bi bilo divno taksijem na kemoterapiju prevesti 5 žena. Danas je žena kojima smo pomogle više od 500. Točnije, sutra taksijem na kemoterapiju kreće 514. korisnica. To je prije svega zasluga vas, naših donatora, i od srca vam hvala na toj podršci. Zajedno smo učinili toliko dobroga za onkološke pacijentice i njihove obitelji. Sve dok uz nas imamo vas, znamo da ovaj projekt ima budućnost pa smo za naš veliki 5. rođendan pokrenule novu humanitarnu akciju „Nisi sama – ideš s nama!“, u trajanju od 7. ožujka do 25. travnja. Donirajte, pokažimo ženama oboljelima od raka da – nisu same!”, stoji na Facebook stranici Nismo same.

Pokretanjem specijalizirane stranice www.nismosame.com, koja je prvenstveno namijenjena ženama oboljelima od raka, članovima njihove obitelji i prijateljima, postali su mjestom okupljanja hrabrih žena iz čitavog svijeta.

Za portal Nismo same svoju je priču do sada ispričalo više od 200 žena.

mšm

Foto: Facebook/Nismo same