/NISMO SAME: Fotografije i priče žena oboljelih od raka u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb do kraja listopada!

NISMO SAME: Fotografije i priče žena oboljelih od raka u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb do kraja listopada!

Otvorenje izložbe “Ja sam snaga” nagrađivanog fotografa Vjekoslava Skledara održano je u utorak, 3. listopada 2023. godine u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb. Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME oglasila se na društvenim mrežama i pozvala sve da pogledaju izložbu do 31. listopada.

Tema izložbe je destigmatizacija onkoloških pacijentica kroz fotografije i priče 10 žena oboljelih od raka dojke, a neke od njih su i osobno prisustvovale otvorenju izložbe.

‘Još jedno emotivno otvorenje’

Izložba „Ja sam snaga“ prva je izložba udruge NISMO SAME, a u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb moći će se razgledati do kraja listopada.

Nakon otvorenja izložbe bilo je organizirano zajedničko druženje i razgovor s prof. dr. sc. Damirom Eljugom, predsjednikom Hrvatske lige protiv raka te članicama Udruge i Lige.

‘NISMO SAME’ Hrvatice usred kemoterapije hrabro pozirale: ‘Ponosna sam do neba na 10 predivnih žena koje su ogolile glavu i dušu’

“Još jedno emotivno otvorenje izložbe fotografija Vjekoslava Skledara “Ja sam snaga”.

Hvala Međunarodna zračna luka Zagreb na gostoprimstvu i Hrvatska Liga Protiv Raka na pokroviteljstvu.

Izložbu možete razgledati do 31. listopada na putničkom terminalu, 2. kat, prostor ispred VIP salona”, stoji u objavi na Facebook stranici Nismo same.

mšm

Foto: Facebook/Nismo same