/‘POMAGANJE JE UVIJEK IN’ Poliklinika SUVAG za 60. rođendan dobila automobil; podijeljeno i 500 poklona djeci!

‘POMAGANJE JE UVIJEK IN’ Poliklinika SUVAG za 60. rođendan dobila automobil; podijeljeno i 500 poklona djeci!

Pred kraj godine u kojoj obilježava 60 godina rada, Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG Zagreb dobila je novi automobil. Karavan Škoda Octavia dar je udruge Pomaganje je uvijek IN.

„Novim nam se vozilom značajno olakšava sigurno i pravovremeno obavljanje svakodnevnih aktivnosti budući da Poliklinika, osim u sjedištu u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 10, djeluje i u 13 izdvojenih ambulanti Grada Zagreba i Zagrebačke županije“, kazala je izv. prof. dr. sc. Katarina Pavičić Dokoza, ravnateljica Poliklinike SUVAG Zagreb.

Vozilo za SUVAG peto je vozilo koje je udruga Pomaganje je uvijek IN u posljednjih pet godina darovala nekoj potrebitoj organizaciji. Dva su automobila darovana SOS Dječjem selu Hrvatska, a dva Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

„Sreća se množi dijeljenjem! Izreka je to koja nas potiče da i u teškim vremenima imamo sluha za potrebite, te da dajemo sve od sebe kako bismo u radu poduprijeli ustanove i udruge koje pomažu djeci. Zato su se hrvatski poduzetnici ove godine udružili u prikupljanju donacija za vozilo potrebno SUVAG-u“, rekao je Ognjen Bagatin, predsjednik udruge Pomaganje je uvijek IN.

Među tvrtkama koje su se donacijama uključile u nabavljanje automobila SUVAG-u, su MM Farmachem, Jakob, Strateški consulting BM, Poliklinika Sinteza i odvjetnički ured Knezović i partneri.

Kako bi u ovo božićno vrijeme razveselila i što veći broj djece, udruga Pomaganje je uvijek IN u suradnji s tvrtkama Kraš, Talent Show i Wimax osigurala je 500 darova za djecu iz Dječjeg vrtića Poliklinike SUVAG, Centra Vinko Bek i SOS Dječjeg sela Hrvatska. Djeca su dobila pakete u kojima su igračke, slatkiši i kozmetičke potrepštine.

mšm

Foto: Ante Gudelj