/‘DOMOVINU LJUBI SINE’ Zagrebački učitelj opjevao Vatrene i poslao poruku nade uoči polufinala

‘DOMOVINU LJUBI SINE’ Zagrebački učitelj opjevao Vatrene i poslao poruku nade uoči polufinala

Hrvatska nogometna reprezentacija ovog utorka, 13. prosinca igra u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Argentine. Hrvati u zajedništvu navijaju za Vatrene nadajući se novoj pobjedi i finalu. Uz hrvatske nogometaše je i zagrebački učitelj razredne nastave i kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović koji je povodom polufinalnog susreta snimio navijačku pjesmu kako bi poslao poruku nade svim Hrvatima.

“Pjesma je nastala još prije četiri godine motivirana uspjesima naših nogometaša u Rusiji, međutim sada smo osjetili da bi ju trebalo studijski snimiti i poslati našim nogometašima i cijelom hrvatskom narodu kao jedan poticaj na nadu u bolju budućnost, unatoč svim iskušenjima kroz koja svi prolazimo”, rekao nam je Josip Ćulumović.

Dodao je kako pjesmu prati i popratni lyric video koji je na brzinu napravljen, ali planiraju snimiti i pravi spot jer vjeruju da ga pjesma zavrjeđuje.

“Neka ova pjesma bude na blagoslov i radost svima koji ju budu slušali”, poručio je Ćulumović za kraj.

Podsjetimo, Hrvatskoj je ovo drugo svjetsko prvenstvo u nizu na kojem je stigla do polufinala, što su ostvarile samo rijetke reprezentacije. Za Vatrene je ovo ukupno treći nastup u ovoj fazi natjecanja. Nadajmo se da će večeras izboriti finale!

Video pogledajte ovdje.

Maja Šubarić Mahmuljin

Foto: Screenshot/YouTube