/U pulsku Arenu dolazi svjetska zvijezda albanskih korijena: Njezin je hit bio soundtrack slavne ‘Barbie’

U pulsku Arenu dolazi svjetska zvijezda albanskih korijena: Njezin je hit bio soundtrack slavne ‘Barbie’

Dua Lipa, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, nastupit će osmog i devetog lipnja u pulskoj Areni, čime se proširila lista svjetskih glazbenih imena koji će tijekom ljeta koncerte održati u pulskom amfiteatru”, objavili su lokalni istarski mediji. Britanska pjevačica inače je albanskog porijekla. 

Dua Lipa autorica je hitova “New Rules”, “Levitating”, “One Kiss” i nedavno objavljenog “Dance The Night” koji je soundtrack slavnog filma “Barbie”. Dobitnica je nekoliko prestižnih glazbenih nagrada među kojima su i tri Grammyja. Glazbenu je popularnost stekla već debitantskim izdanjem.

Trijumf za kraj: Urban&4 s dva vrhunska koncerta zatvorili riječku koncertnu godinu

Foto: Instagram/Dua Lipa

Na pulskoj pozornici i Måneskin

Izdanje “Dua Lipa” zauzelo je treće mjesto na britanskom Album Chartu. Album je također iznjedrio nekoliko njezinih velikih hitova, to su “Be the One”, “IDGAF” i “New Rules” koji je svojevremeno bio britanski singl broj jedan. Inače, pozornica pulske Arene ove će godine ugostiti još nekoliko velikih glazbenih imena, nakon što je službeno potvrđeno da u Pulu dolazi Avril Lavigne, piše Glas Istre

Osim nje tu su Simple Minds i Lenny Kravitz. A iz još uvijek neslužbenih izvora doznaje se da će koncert na najljepšoj pulskoj pozornici održati i grupa Måneskin, pobjednik Eurosonga 2022. godine odnosno 65. po redu izbora za pjesmu Eurovizije s pjesmom “Zitti e buoni”, što će razveseliti mnoge.

mšm

Foto: Instagram/Dua Lipa