/Izabel i Mateo Kovačić opet postali roditelji: Djevojčici dali ime koje ima posebno značenje

Izabel i Mateo Kovačić opet postali roditelji: Djevojčici dali ime koje ima posebno značenje

Supruga hrvatskog nogometaša rodila je djevojčicu kojoj su dali internacionalno ime.

Poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea KovačićaIzabel Kovačić, rodila je djevojčicu, piše Story koji navodi da su joj dali ime Luna.

Na latinskom luna znači Mjesec. Isto značenje ima i na španjolskom, talijanskom i francuskom jeziku. Ime Luna prisutno je i u rimskoj mitologiji gdje je bila božica Mjeseca.

Prošle godine stranica Nameberry koja se bavi dječjim imenima objavila je podatke najpopularnijih imena, a ime Luna zauzelo je prvo mjesto u SAD-u, Njemačkoj, Kanadi, Brazilu i Australiji te na Filipinima.

Foto: Instagram/Mateo Kovačić

Dogovor s izbornikom

Osim presretnih roditelja, mlađoj sestri se raduje i njihov sinčić Ivan, koji je prije 11 dana proslavio četvrti rođendan. Vijest o dolasku drugog djeteta par je dugo skrivao od javnosti, a objavili su je uoči Europskog prvenstva.

Da bi beba mogla stići ovih dana bilo je jasno kada se Mateo nije pojavio na posljednjem okupljanju reprezentacije. Nagađanja je dodatno rasplamsao izbornik Zlatko Dalić.

Toksično praštanje: Ova nezdrava navika u vezi može dovesti i do prekida

“Nas dvojica smo u dogovoru, on ima svoje privatne obveze i to je razumljivo. Iskreno se nadam da će biti sve okej i da će se što prije pridružiti treningu”, komentirao je tada izbornik.

mšm

Foto: Instagram/Mateo Kovačić