/‘ČETVRTA OBLJETNICA’ Tradicionalni koncert u čast Olivera Dragojevića na trajektu “Korčula” i glazbeni spektakl u Veloj Luci

‘ČETVRTA OBLJETNICA’ Tradicionalni koncert u čast Olivera Dragojevića na trajektu “Korčula” i glazbeni spektakl u Veloj Luci

Legendarni Oliver Dragojević već četvrtu godinu nije s nama. Tradicionalni koncert na trajektu “Korčula” koji plovi na relaciji Split – Vela Luka bit će održan u utorak 26. srpnja u 17.30 sati. Koncert je uvod u ovogodišnje izdanje projekta “Trag u beskraju” koje će se održati 29. srpnja u Veloj Luci.

Ulaz na koncert je slobodan uz kupljenu kartu za trajekt, a nastupit će Dupini, Petar Dragojević i drugi mladi izvođači. Na “Korčuli” će odjekivati pjesme legendarnog Olivera Dragojevića koje i dalje u srcima i mislima obožavatelja nose isti status evergreena, prenosi Novi list.

Putnicima na trajektu zagarantiran je jedinstveni spektakl i nezaboravno iskustvo. Koncert je uvod u ovogodišnje izdanje projekta “Trag u beskraju” koji organizira Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere, Dubrovačko-neretvansku županiju i turističku zajednicu županije.

“Uskoro ćemo se ponovo sresti u Veloj Luci i slaviti život našeg Olivera. Ove godine očekuje vas bogatiji glazbeni program i koncert Trag u beskraju 29.7. na novoj lokaciji i u potpunosti otvoren za javnost. Podsjetite se što to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen”, poručili su organizatori.

Program i izvođače možete pogledati na Facebook stranici “Trag u beskraju”.

Podsjetimo, legendarni pjevač već četvrtu godinu nije s nama, no uspomena na njega kroz pjesmu živi vječno.

mšm

Foto: Facebook/Trag u beskraju