/FOTO: ‘OKRUGLA BROJKA’ Desetu godišnjicu portal Laudato proslavio uz gotovo milijun pregleda

FOTO: ‘OKRUGLA BROJKA’ Desetu godišnjicu portal Laudato proslavio uz gotovo milijun pregleda

Jedan od najposjećenijih kršćanskih portala, Laudato.hr, danas, na blagdan Male Gospe, obilježava deset godina svog medijskog djelovanja. Od samih početaka Laudatova djelovanja portal je bio mrežna platforma za gledanje prvih Laudato TV emisija, a danas se kao moderna multimedijalna platforma s televizijom nadopunjava informacijama, programom  i ostalim kvalitetnim sadržajima.

Portal objavljuje sadržaje temeljene na vrijednostima Lijepo, Istinito i Dobro, koje se provlače kroz najnovije vijesti iz života Crkve u Hrvatskoj i svijetu, aktualnosti, najave, kao i kolumne i molitve. 

– Želimo da naši gledatelji i čitatelji, posjetitelji Laudato.hr portala, na svojim mobitelima, tabletima i računalima uvijek imaju dostupne informacije o Laudato TV-u, kao i informativne i kvalitetne sadržaje kojima će obogaćivati svoju svakodnevicu: na poslu, u svom domu, na kavi, na putovanju. Portal je na početku Laudatova djelovanja služio i kao ‘online’ televizija koja nam je dala odličan uvid i povratnu informaciju što, kada i kakav sadržaj naši gledatelji žele konzumirati. Prije godinu dana, želeći se dodatno približiti svojim gledateljima i ponuditi im dodatno iskustvo sadržaja Laudato TV-a, kako bi portal i dalje bio u službi televizijskog programa, osvježili smo i modernizirali Laudato.hr portal koji danas nudi mnogo više mogućnosti. Preko portala danas članovi ‘Kluba prijatelja’ Laudato TV-a mogu gledati propuštene sadržaje, a svi ostali dobiti informacije o programu televizije. Zahvaljujem svim našim čitateljima, posjetiteljima portala i gledateljima na deset godina vjernosti i  podrške. Klikajte dobro! Klikajte  Laudato.hr i dalje – povodom obilježavanja desete godišnjice Laudato.hr portala izjavila je direktorica Ksenija Abramović.

Laudato.hr je portal koji rado posjećuju sve generacije, ponajviše iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i naše dijaspore. Tako Laudato.hr klikaju u Njemačkoj, Austriji, Sjedinjenim Američkim Državama, Švicarskoj i drugdje. Najveće je zanimanje posjetitelja tijekom godina Laudato.hr portala za TV programom, molitvama sv. Josipu, pobožnosti krunice božanskog milosrđa te informacijama vezanim uz koncertne spektakle duhovne glazbe ‘Progledaj srcem’. 

Što posjetitelje Laudato.hr portala očekuje idućih godina, najavio je glavni urednik Gabrijel Orečić:

– Deset godina postojanja i gotovo deset milijuna pregleda na portalu dokaz su kontinuiranog rada, truda i predanosti svih djelatnika koji su dosad radili na našim internetskim stranicama. Od srca im zahvaljujem. Međutim, Laudato.hr ide dalje sa željom da svim našim gledateljicama i gledateljima donosi još više dobrog, lijepog i istinitog. U svijetu modernih medija, gdje skandali, afere i loše stvari pune naslovnice, želimo biti drukčiji i donositi svjetlost u trenutcima kada tama zaokuplja ljudska srca. Mi u Laudatu jedna smo obitelj, a želimo da se i posjetitelji našeg portala osjećaju dijelom tog obiteljskog zajedništva. U tom smislu pripremamo razne novosti, posebno u ‘Klubu prijatelja’, koji želimo dodatno oplemeniti pogodnostima i sadržajima. Portal će i dalje prvenstveno biti u službi televizije te će nastaviti ne samo informirati nego i doprinositi duhovnom rastu svakog posjetitelja. Zajedno, uz Božju pomoć, idemo dalje!

bl

Foto: Laudato